1. overige producten
  2. Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

28 mm

Uittredepupil

2,8 mm

Lichtsterkte

8

Schemergetal

16,7

Gezichtsveld in meters

91 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

451 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker.

De constructie van de Vortex Diamondback HD 10x28 verrekijker is zeer stevig. Hij is bestand tegen de meeste weersomstandigheden en heeft een waterdichte behuizing. De lenzen hebben een armoring protection, waardoor de kans op beschadiging klein is. Deze verrekijker is comfortabel in gebruik door de twist-up oogschelpen die je naar eigen wensen aanpast. De centrale focus knop is ergonomisch geplaatst en gemakkelijk te bedienen. Deze verrekijker is ideaal voor lange periodes van observeren. De robuuste rubber coating geeft je grip en beschermt de verrekijker tegen schokken en stoten.

Pluspunten
  • De HD lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld. Door de 10x vergroting kun je gemakkelijk details van een dier waarnemen. Dankzij de antireflecterende coatings op de lenzen heb je minder last van reflecties.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker. is 28 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 2,8 mm en een gezichtsveld van 91 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker. is 8. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker. een schemergetal van 16,7.

Vortex Diamondback HD 10x28 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 451 g.