1. overige producten
  2. Vogelbescherming Buizerd 10x42.

Vogelbescherming Buizerd 10x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Buizerd 10x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Buizerd 10x42.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

4,88 mm

Lichtsterkte

42

Schemergetal

20,5

Gezichtsveld in meters

114 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Buizerd 10x42.

De Vogelbescherming Buizerd 10x42 biedt een unieke ervaring voor natuurliefhebbers en reizigers. Met deze verrekijker kun je onderwerpen uit de verte veel beter bekijken. De vergroting van 10x en het grote gezichtsveld van 114 meter maken het mogelijk om in detail naar dieren te kijken. Door de speciale coatings op de glaselementen is het beeld helder en licht. Ook is de kleurenreproductie neutraal, waardoor het beeld realistisch oogt. De bediening van de verrekijker is eenvoudig. Je stelt scherp met het scherpstelwiel en dankzij de duimgrepen heb je een goede grip. Hierdoor glijdt de verrekijker niet weg uit je handen, ook bij slecht weer. De verrekijker is namelijk IPX7 gecertificeerd, waardoor je deze ook bij regen buiten kunt gebruiken. Met de Vogelbescherming Buizerd 10x42 kun je genieten van een unieke kijkervaring in de natuur!

Pluspunten
  • Je bekijkt vogels in de verte met een vergroting van 10x en een gezichtsveld van 114 meter

    .

    Dankzij de speciale coatings op de glasislementen is het beeld helder en licht

    .

    De verrekijker is drukwaterdicht en voorzien van een IPX7 certificering, dus je kan hem ook gebruiken in tropische gebieden.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Buizerd 10x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Buizerd 10x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Buizerd 10x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,88 mm en een gezichtsveld van 114 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Buizerd 10x42. is 42. Bovendien heeft Vogelbescherming Buizerd 10x42. een schemergetal van 20,5.

Vogelbescherming Buizerd 10x42. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt .