1. overige producten
  2. Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie.

Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie.

Merk

Bresser

Type verrekijker

Nachtkijker

Maximale vergrotingsfactor

6

Diameter lens

20 mm

Uittredepupil

0 m

Lichtsterkte

0

Schemergetal

0

Gezichtsveld in meters

0 m

Waterbestendig

Nee

Gewicht

0,335 kg

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie.

Met de Bresser Digital Nightvision 3x kun je 's nachts comfortabel en duidelijk observeren. Het digitale ontwerp zorgt voor een hoge beeldkwaliteit en overstraling wordt voorkomen. Dankzij de ingebouwde infrarood verlichting kun je ook in het donker onderwerpen observeren. De 2x digitale zoom zorgt ervoor dat je dieren en andere onderwerpen nog dichterbij kunt halen. Het detectiebereik is 120 meter bij het waarnemen van bewegingen in het donker. De full coating zorgt voor contrastrijke beelden, zodat je alles duidelijk kunt zien. Met een volle accu heb je 8 uur aan observatietijd. Je laadt de accu op met de meegeleverde usb kabel. De Bresser Digital Nightvision 3x is de ideale verrekijker voor de avontuurlijke nachtwandelaar.

Pluspunten
  • Je ziet helder in volledige duisternis dankzij de infraroodverlichting

    .

    Door de 2x digitale zoom haal je verre onderwerpen dichterbij

    .

    De full coating biedt een scherp en contrastrijk beeld.

Veelgestelde vragen over Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie. is een Nachtkijker.

De lens diameter van Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie. is 20 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 0 m en een gezichtsveld van 0 m.

De lichtsterkte van Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie. is 0. Bovendien heeft Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie. een schemergetal van 0.

Bresser Digital Nightvision 3x incl. Opnamefunctie. is gemaakt van Kunststof en weegt 0,335 kg.